Vi tilbyder blandt andet:

Vi får friske varer i butikken hver dag, ud fra sæson. Bemærk derfor at det ikke er alle fisketyper vi har hver dag.

Vi har altid et bredt udvalg af fersk fisk. Vi varierer sortimentet efter hvilke fisk der er sæson aktuelle. Vi producerer flere forskellige varianter af fiskefars og stegevarer. Derudover har vi forskellige varianter af røget fisk.

Har du nogle specielle ønsker så kontakt os endelig.

Fersk fisk

Få leveret frisk fisk lige til døren i de mængder, du skal bruge. Vi har alt, hvad hjertet begærer og leverer det frisk i vores egen kølebil. Vores sortiment er sæsonbestemt, så du altid er sikret de bedste fersk fisk - hele, i fileter med eller uden skind.

Læs mere
Pernilles fiskefars

Få en hel unik fiskefars, som er en familieopskrift og en fast del af vores sortiment siden 1975. Vi bruger altid kun de bedste og mest friske råvarer, hvorfor vi sikrer dig en enestående fiskefars. Familieopskriften er vores stolthed. Skal du smage?

Læs mere
Stegeri

I vores stegeri tilbyder vi flere forskellige varianter og størrelser af frisk stegte fiskefrikadeller og fiskefileter.

Røgvarer

Vores røget fisk er selvfølgelig røget i det lokale røgeri, hvor du både kan få din fisk med og uden krydderier. Processen er nøje bestemt, så du og dine kunder kan nyde den stolte danske spise med stor fornøjelse.

Læs mere
Skaldyr & diverse

Eksklusivt udvalg af frisk skaldyr og mere. Få et udsøgt udvalg af skaldyr til din virksomhed i Aarhus, Horsens, Vejle eller et andet sted i Midtjylland.

Læs mere
Frost

Vi tilbyder forskellige frostprodukter herunder paneret fiskefileter, tigerrejer samt kammuslinger. Kontakt os endelig for at høre mere.

Sæsonbestemt fisk

Den friske sæsonbestemte fisk er nøje udvalgt efter, hvilken fisk er moden nok i den givende sæson. Vi sætter en dyd i at have de fisk klar, som du og dine kunder efterspørger i året fire sæsoner.

Læs mere