FRISK FISK LEVERET TIL DIN VIRKSOMHED

Med vores store udvalg af frisk fisk og egne kølebiler leverer vi velsmagende produkter til konkurrencedygtige priser – lige til døren. Vi er en engrosvirksomhed, og vores kunder, som ud over at befinde sig i Århus også hører hjemme i Horsens, Vejle og hele Midtjylland. Hos Århus Fiskeeksport tror vi på, at vores kvalitetssikrede friske fisk og den personlige kontakt til vores kunder er nøglen til den gode oplevelse – både for os selv og vores kunder.

SÆSONBESTEMT FRISKHED - HELE ÅRET RUNDT

Tun, laks, ørred, makrel, sild…. Listen over vores friske fisk er lang, så der er rig mulighed for at få mange forskellige og fantastiske smagsoplevelser, når du køber engrosfisk hos os. Husk på, at det anbefales, at man spiser fisk to gange om ugen, og frisk fisk er da også et godt udgangspunkt for både at eksperimentere i køkkenet eller servere danske klassikere for dine spisende gæster. Fisk er selvfølgelig også sæsonbestemt. Nogle fiskes kun i korte perioder af året, mens andre kan bestilles hele året rundt. Vi hjælper dig selvfølgelig hellere end gerne med at navigere i, hvad der er i sæson. Vi kan træffes på 86 12 35 59 eller info@aarhusfiskeeksport.dk. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have nogle særlige forespørgsler.

ALT ER HÅNDLAVET - TIL GLÆDE FOR JER

Uanset om du ønsker friske fisk hele, i fileter med eller uden skind eller noget tredje, så finder vi en løsning, der gør dig glad. Vi er en familievirksomhed, som er stolte over, at vi siden 1967 har lavet alt i hånden. På den måde sikrer vi den gode smag, høje kvalitet og personlige tilgang til glæde for vores nuværende og fremtidige kunder. Vi håber, at du har lyst til at være en af dem!

 

Læs blandt andet om vores populære fiskefars