FRISKE FISK I SÆSON GENNEM GENERATIONER

Hos Århus Fiskeeksport kan du få fisk i sæson, som smager lige så godt, som de er friske. Som vores navn antyder, har vi vores hovedsæde i Århus, men en stor del af vores kundekreds er også baseret i alt fra Midtjylland til Horsens, Vejle og omegn. Vi er en engrosvirksomhed med mange forskellige kunder – med vidt forskellige behov. Vores store udvalg af friske fisk i sæson gør, at vi har lige præcis, hvad du står og mangler – og vi kan både levere dem hele, fileteret, i loins osv. Vi kører ud flere gange om ugen i vores egne biler.

FAMILIEVIRKSOMHED MED ET PERSONLIGT FOKUS

Siden Søren Jensen i 1967 grundlagde firmaet, har vi gjort en dyd ud af at værne om den nære og personlige kontakt til vores kunder. Og netop det personlige er noget, vi vægter højt hos Århus Fiskeeksport. For selvom det snart er mange år siden, at Søren grundlagde firmaet, er det stadig blevet i familien. Så selvom årene går – og sæsonerne skifter – så kommer dine friske og velsmagende fisk stadig fra en familievirksomhed, hvor mange af vores medarbejdere har været her siden barnsben. Og på trods af at vi ikke længere udelukkende er drevet af familiemedlemmer, så er vi stadig på en størrelse, hvor du altid kan forvente at blive mødt af en genkendende stemme, når du ringer, eller et genkendende ansigt, når du får leveret dine friske fisk i sæson.

KOM I KONTAKT OG FÅ MERE INFO OM DIVERSE FISK I SÆSON

Som nævnt kan vi praktisk talt skaffe alle fisk i sæson, så hvis du har nogle særlige ønsker eller brænder inde med nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på 86 12 35 59 eller info@aarhusfiskeeksport.dk. Vi er her for vores kunder – og så længe du er tilfreds, så er vi glade. Vi levere sæsonbestemt fisk i Århus, Horsens, Vejle og resten af Midtjylland.

Uanset hvad, har vi altid frisk fisk til netop din virksomhed