PERNILLES FISKEFARS - ESSENSEN AF DEN GODE HISTORE

I 1971 – fire år efter Søren Jensen havde grundlagt Århus Fiskeeksport – blev Pernille Fiskefars en del af familien. Eller rettere sagt: Den familiære relation eksisterede faktisk allerede i forvejen. For bag Pernilles Fiskefars stod Sørens søn, Per, og hans kompagnon Fin Nielsen, som ved en fejl gik glip af det andet n i sit fornavn, da præsten var lidt for hurtig med at skrive dåbsattesten. Kært barn har dog mange navne, og Fin gik derfor til dagligt under navnet Niller. Deraf navnet: Pernilles Fiskefars, der altså er vores egen opskrift, som vi med stolthed har holdt fast ved gennem årerne.

FISKEFARS ER IKKE BARE FISKEFARS

Siden den dag i de spæde 70’ere, hvor Niller og Per blev indlemmet i vores familievirksomhed, har vi solgt fiskefarsen til vores glade kunder i Århus, Horsens, Vejle og Midtjylland. Men fiskefars eller selvfølgelig ikke bare fiskefars. Derfor sælger vi både fint- og grovhakkede fiskefarser – med eller uden laks. Vi bruger udelukkende de bedste råvarer til at lave vores fiskefarser, som leveres i bægre med 500 gram eller i spande med op til 10 kg. Vi steger også hellere end gerne fiskefrikadellerne til dig i forvejen. Du kan få dem i flere forskellige størrelser. Med andre ord kan du få lige præcis det, du står og mangler. For os er dine behov nemlig alfa og omega.

EGEN OPSKRIFT I EGNE KØLEBILER

Vores kølebiler kører altid ud til vores kunder flere gange om ugen – hvilket selvfølgelig også gælder vores fiskefars og færdigstegte fiskefrikadeller. Så hvis du kunne tænke dig at prøve Pernilles Fiskefars eller er interesseret i at høre nærmere, kan vi kontaktes telefonisk på 86 12 35 59 eller på vores mail, som er info@aarhusfiskeeksport.dk. Vi besvarer hellere end gerne dine spørgsmål.

Læs her om vores røget fisk