RØGET FISK - EN DANSK SPECIALITET

Foruden vores store udvalg af friske fisk, skaldyr, fiskefars og stegte fiskefrikadeller og fileter, kan du her hos Århus Fiskeeksport også købe røget fisk. Vores røgvarer er selvfølgelig frisklavede fra vores lokale røgeri, og du kan både få dem med eller uden et stort udvalg af krydderier. Som engrosvirksomhed er vi naturligvis vant til at tage imod store ordrer, så du kan selvfølgelig bestille netop det antal eller kilo, som du ønsker. Så hvad enten du kommer fra en institution, en fiskehandler, en butik eller lignende, så kan vi uden tvivl hjælpe dig med at få de røgvarer, som du ønsker.

ET UTAL AF RØGVARER

Røget fisk er en stolt dansk traditionel spise, og selvom vi danskere har røget fisk i århundreder, så er det stadigvæk noget, som de fleste elsker at få serveret. Derfor tilbyder vi både røgede sildefileter, kryddermakreller og laksesnitter samt hele sider røget laks. De hele laksesider kan vi også vakuumpakke, så de holder længere, såfremt du ønsker det. Der er altså rig mulighed for, at du kan lave de lækreste retter med vores røgvarer, hvis du fx arbejder i en kantine og gerne vil gøre din gæster glade. Som altid gælder det nemlig, at vores produkter er rige i smagen, har en lækker tekstur og er af den bedste kvalitet.

BESTIL JERES RØGVARER ALLEREDE I DAG

Så hvis du er interesseret i at få leveret røget fisk fra os, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os for bestilling. Vi leverer op til flere gange om ugen, og vores dygtige chauffører kører altid ud i vores egne kølebiler. Derudover er du selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 86123559 eller skrive på info@aarhusfiskeeksport.dk for andre henvendelser. Som nævnt tidligere har vi leveret røget fisk til kunder i Midtjylland i blandt andet Aarhus, Horsens og Vejle.  

Læs her om det eksklusive udvalg af frisk skaldyr