PRØV VORES SKALDYR OG OPLEV ET HAV AF MULIGHEDER

Store, flotte og velsmagende østers, levende hummere fra Canada eller Danmark og blåmuslinger plukket i danske farvande er blot tre eksempler fra vores store udvalg af skaldyr, som også tæller lækre jomfruhummere, kammuslinger og meget mere. Som engrosvirksomhed har vi i Århus Fiskeeksport siden 1971 leveret til mange forskellige slags kunder i Aarhus, Horsens, Vejle og Midtjylland, som fx fiskehandlere, plejehjem og andre institutioner.

STORT UDVALG AF LÆKRE SKALDYR TIL HVERDAG OG FESTLIGE STUNDER

Der er nærmest ingenting, der udstråler eksklusivitet og feststemning som en servering med skaldyr. De smager dog også godt til hverdag – det hører vi i hvert fald fra os kunder. Og det er netop derfor, at vi har prioriteret at have et skaldyrsudvalg, som vi er stolte af. Vores skaldyr er altid lækre og i høj kvalitet, hvilket man både kan mærke i teksturen og i smagen. Vi har selvfølgelig også mange skaldyr på frost, som eksempelvis vores tigerrejer, der både fås pillede og med skal.

VI LEVERER VORES SKALDYR MED STOLTHED

Dertil kommer, at vi altid er åbne for at høre fra dig, hvis du skulle have nogle særlige ønsker – så du må endelig ikke tøve med at skrive til os info@aarhusfiskeeksport.dk eller ringe på 86 12 35 59. Vi vægter et imødekommende og personligt forhold til vores kunder højt, og vi er stolte af at have mange tilbagevendende og mangeårige kunder, som vi efterhånden har lært at kende rigtig godt. Som en familievirksomhed tror vi jo netop på, at de tætte forhold styrker alle – og det gælder altså også til vores kunder. Så vi håber, at du og din virksomhed er interesseret i et samarbejde – vi kan jo passende starte med nogle skaldyr. Vi levere skalddyr i Århus, Vejle, Horsens & omegnen af Midtjylland.

Har du styre på fisken? Læs her om sæsonens fisk